A vrut și ea o poză cu Jason Momoa, dar soțul nu a lăsat-o la greu. Fotografia care te face să râzi

Cine nu și-ar face o poză cu Khal Drogo din „Game of Thrones“? Această femeie a avut ocazia rară, dar soțul ei nu a vrut să o lase la greu.
De îndată ce l-a prins pe celebrul actor Jason Momoa care a devenit cunoscut în special pentru rolul din ”Game of Thrones”, Liz și-a dorit o poză cu starul ei preferat. O poză în care să apară doar ea cu el, fără soțul său. ”E adevărat că mi-am dorit o poză cu actorul meu preferat, dar în realitate soțul meu a fost deranjat mai mult de faptul că aveam să dăm o grămadă de bani pe o poză în care el nu apare. Așa că s-a decis să facă o poză de care să ne amintim toată viața”, spune Liz pentru BoredPanda.

Au vrut să facă o glumă și le-a ieșit.
Jason Momoa a fost de acord imediat cu propunerea celor doi fani, iar fotografia finală este de tot râsul. I-a propus actorului să îl primească și pe el în cadru, dar să stea mai departe de ei. Înainte să stabilească toate detaliile, Momoa a fost spontan, și-a întins mâna ca și cum l-ar împinge din fotografie și momentul a fost imortalizat.

Cu toții au râs copios de scenariul realizat, iar la plecarea cuplului, Jason Momoa le-a spus ”My man - asta va fi cu siguranță cea mai reușită poză!”

Ne bucurăm și noi că au distribuit povestea și fotografia pentru că nu ai cum să nu te amuzi de cadrul final.
20 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod