farsa

A vrut să-i facă o farsă iubitului. Gluma ei l-a făcut să leşine, dar nu de râs! - VIDEO

O tânără care a vrut să-i facă o farsă iubitului ei a folosit sânge fals ca să pară că s-a tăiat la mână. Poanta a reuşit, dar „victima“ a leşinat. De frică!

Chiar a fost o farsă tare. Poanta a ieşit, numai că victima acestei glume a luat-o în serios şi s-a speriat rău de tot.

Rebekah Eldridge, o tânără din Anglia, s-a gândit să-şi râdă de iubitul ei, Reuben Fiander, şi a pus la cale o farsă care să-l facă pe acesta că s-a tăiat cu cuţitul la o mână. A cumpărat nişte sânge fals, iar când acesta a plecat puţin în oraş, i-a dat telefon şi i-a spus că s-a tăiat.

Până când Reuben s-a întors, ea şi-a întins substanţa pe mâini.

"Cum ai reuşit?", a întrebat-o el, dar când a dat cu ochii de mâinile ei pline de "sânge" n-a mai izbutit să-şi ţină firea şi a leşinat de frică. "Iubi! Iubi, a fost doar o glumă", i-a spus surprinsă partenera lui, încercând să-l readucă în simţiri.

Cei doi postează periodic pe Facebook tot felul de farse pe care şi le fac, dar de data aceasta au dat lovitura: înregistrarea video a devenit virală pe reţeaua de socializare, adunând peste 715.000 de vizualizări, relatează Daily Mail.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod