A slăbit şi a tras singură de fiare, fără antrenor. Acum arată de nota 10!

sl?bit sal? fitness
Transformarea prin care a trecut tânăra din Toronto este frapantă. După ce a slăbit, în doar trei luni ea şi-a tonifiat corpul în numai trei luni, lucrând intensiv la sală şi respectând dieta vegană


Deşi nu a slăbit mult, schimbarea sa fizică este mai pronunţată pentru că a câştigat masă musculară prin antrenamentul de fitness şi culturism, scrie Daily Mail.

"Vă mulţumesc din inimă pentru comentariile drăguţe şi pentru că aţi spus că v-am inspirat. Sunt onorată să vă fiu model", a scris tânăra.



Deloc surprinzător, oamenii au fost foarte curioşi să afle amănunte despre programul său de antrenament, iar ea le-a mărturisit că făcea yoga înainte să se apuce de exerciţiile serioase în mai 2015. În urmă cu un an şi jumătate, a început să urmeze o dietă vegană şi a folosit informaţiile de pe site-ul Bodybuilding.com şi de pe paginile de Facebook Vegan Bodybuilding şi Nutrition pentru a-şi realiza propria schemă de lucru. Tânăra canadiană a ţinut să precizeze că a obţinut aceste rezultate fără ajutorul unui antrenor, mergând la o sală obişnuită, unde o costa mai puţin, şi cu o dietă vegană.

N-a fost uşor, pentru că, pe lângă afecţiunea de piele de care suferea, a avut şi o tulburare alimentară - mânca compulsiv - iar în prima lună când a folosit un calculator de calorii a fost de mai multe ori pe punctul de a renunţa, din cauza presiunii de a fi perfectă care aproape o sufoca.
"Îmi făceam griji că nu sunt precise calculele mele", a mărturisit ea. Apoi s-a obişnuit ca în timpul zilei să consume cel puţin două-trei smoothie-uri din pudră de proteine.

Postarea tinerei a devenit virală pe internet, obţinând peste 450.000 de vizualizări, iar mulţi au felicitat-o pentru progresul său. "Dacă aş recomanda antrenamentul meu intens de trei luni? Nu prea", a recunoscut ea, răspunzând unei întrebări. "A fost multă presiune, dar am făcut faţă provocării şi sunt mândră de mine pentru că l-am încheiat cu bine.
Totul poate al tău dacă îţi doreşti cu adevărat"
, a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • minisa pe 15 Dec 2016, 10:19
    Masa musculara

    La mine nici cu somatodrol nu s-au cvazut rezultate asa rapide. Bravo ei!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod