femeie slăbit îngrăşat greutate

A slăbit pentru că îi era ruşine să iasă pe stradă: Consuma 6.000 de calorii pe zi!

femeie �ngr??at
Rebecca depăşise 100 de kilograme şi nu mai îndrăznea să iasă din casă

 

Cu toată ambiţia de care era în stare atunci, şi-a impus să renunţe la dulciuri şi la gustările tentante, a ales o dietă echilibrată şi a început să facă exerciţii uşoare. "Într-o zi m-am trezit şi am ştiut că trebuie să fac ceva. Am cumpărat o revistă Slimming World şi am început să urmez reţetele şi să fac un pic de mişcare, puţin mers. Am slăbit uşor", a explicat ea.

Încet, încet, cu multă răbdare, Rebecca a obţinut primele rezultate şi a prins curaj.

După o perioadă în care şi-a pus la încercare hotărârea şi toată puterea fizică şi psihică, ea a izbutit să dea jos 26 de kilograme.

Acum, după ce a continuat amplul proces de transformare a stilului de viaţă, are o greutate de 63,5 de kilograme, iar fetele sale, Jessica (şase ani) şi Amelia (trei ani) sunt încântate de schimbarea pe care a reuşit-o. Femeia şi-a regăsit încrederea în sine şi postează fără reţineri pe Facebook selfie-uri în care arată incredibil.

"Acum mă simt fericită şi am mai multă energie.
Nu am doar mai multă încredere în mariajul cu Mark, dar am şi îndrăznit să postez nişte poze pe internet. Înainte n-aş fi făcut aşa ceva - uram să fac poze când eram grasă - dar acum comentariile care au apărut la pozele postate sunt excelente"
, a declarat Rebecca.

Femeia îşi duce acum fetele la şcoală în fiecare zi şi le însoţeşte la joacă, în parc. E mult mai prezentă în viaţa lor şi reprezintă un model pozitiv pentru ele, relatează ziarul britanic. "Când eram grasă, să merg cu ele la şcoală era o mare provocare.
Abia respiram şi transpiram într-una. Nici nu puteam s-o ridic şi s-o ţin în braţe pe cea mică", a povestit ea. "Copiii oit fi foarte nemiloşi şi eram îngrozită că vor râde de mine sau de fiicele mele, întrebând de ce este aşa de grasă mama lor, aşa că obişnuiam să-l trimit pe tatăl lor cu ele"
, a povestit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 6 Iul 2016, 03:41
    Motivatia reala

    "A slabit pentru ca-i era rusine sa iasa pe strada" vopsita blonda si cu sanii afara din rochia rosie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod