A renunţat la serviciu ca să umble prin lume cu fetiţa ei. Decizia i-a schimbat viaţa

O femeie din Australia a renunţat la slujbă şi şi-a luat fiica într-o călătorie prin mai multe ţări. Motivul care a împins-o să ia această decizie este emoţionant.

Când Evie Farrell şi-a pierdut cea mai bună prietenă, răpusă de cancer la numai 42 de ani, ea a realizat că viaţa e scurtă. Prea scurtă ca să o iroseşti în monotonia de zi cu zi. Reuşise să pună deoparte o sumă frumuşică, 30.000 de dolari, cu care vroia să-şi renoveze complet bucătăria, dar şi-a dat seama că acest obiectiv nu mai avea nicio semnificaţie pentru ea.

În schimb, a preferat să investească banii într-o experienţă de neuitat, care să-i schimbe cu adevărat viaţa: Evie şi-a luat fetiţa, pe atunci în vârstă de 5 ani, într-o călătorie prin lume.

"Prietena mea a murit de cancer. A fost cea mai frumoasă, cea mai minunată femeie, şi avea doi copii. A fost un şoc care mi-a amintit să preţuiesc viaţa şi să fac totul atunci când pot", a povestit ea pentru Daily Mail Australia.

Femeia în vârstă de 43 de ani a renunţat în februarie 2016 la job-ul de consultant în relaţii publice şi a plecat cu fiica sa, Emily. În ultimele 11 luni au vizitat 30 de ţări, printre care Indonezia, Singapore, Malaezia, Thailanda, Vietnam, Marea Britanie, Franţa şi China, iar acum Evie are aproape 50.000 de admiratori pe Instagram care îi urmăresc aventura, scrie Bored Panda.

Cea mai mare mulţumire a femeii este că fetiţa sa descoperă direct oameni şi locuri noi, învaţă o mulţime de lucruri noi pe care la şcoală nu le cunoştea, şi capătă amintiri care o vor însoţi şi călăuzi în anii următori.



"Viaţa înseamnă mai mult decât să stai în fiecare zi la birou şi să câştigi bani ca să cumperi lucruri. Am călătorit un an întreg cu un singur rucsac... şi nici nu mă gândesc să mă mai întorc la viaţa mea de dinainte", a mai spus Evie Farrell.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod