A înnebunit mireasa: A vrut nuntă cu dar de 1.500 de dolari și a anulat-o fiindcă n-a strâns banii

Dezamăgită de toți după ce a realizat că nu-și poate împlini visul foarte scump, viitoarea mireasă a renunțat la iubit și la nuntă


Cei doi însurăței au creat o pagină pe platforma de donații GoFundMe, dar au strâns doar 250 de dolari. Când logodnicul i-a sugerat să facă o nuntă ieftină, în stil Vegas, tânăra a simțit că se sfârșește lumea. Iar când cea care ar fi trebuit să fie domnișoară de onoare i-a sugerat să se limiteze la bugetul pe care îl are, tânăra "a luat foc": "Cum poate cineva care mi-a oferit mii de dolari nenorociți să nu-mi mai dea banii promiși și să-mi spună pe urmă să-mi scad bugetul?", a scris ea, plină de nervi, pe Facebook, folosind un termen dur la adresa fostei prietene care "a trădat-o".



Pentru a înțelege cât de desprinsă de realitate era sărmana tânără dezamăgită de oameni, de lume și de tot Universul potrivnic fericirii sale extrem de costisitoare, acest citat este elocvent: "Am vrut să fiu Kardashian pentru o zi, apoi să trăiesc normal (...)". Dacă toți ceilalți n-au considerat că trebuie să cotizeze cu câte 1.500 de dolari pentru nunta ei, mireasa a avut un șoc.

Ulterior, ea susține că a aflat că iubitul său o vorbea pe la spate cu domnișoara de onoare, așa că a rupt logodna cu el și a anulat nunta.
"Sunt epuizată. Sunt ruptă. Inima mea e la fel. Rece ca piatra. Ruptă. Goală. Trebuie să plec departe de această lume îngrozitoare", a scris ea, anunțând că se retrage două luni de pe Facebook. Într-un acces de furie, ea și-a încheiat mesajul făcându-i în fel și chip pe cei care nu i-au împlinit visul absurd.


Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod