A înnebunit mireasa: A vrut nuntă cu dar de 1.500 de dolari și a anulat-o fiindcă n-a strâns banii

O tânără a anulat nunta exclusivistă pe care o pregătea fiindcă invitații au refuzat să dea 1.500 de dolari pentru a participa la eveniment. Mesajul ei scandalos a devenit viral.

Mai multe mesaje postate pe Facebook demonstrează că nunțile cu dar nu-s cel mai bun mod pentru un cuplu de a-și începe noua viață. Utilizatoarea @0lspicykeychain a relatat o poveste cu o nuntă anulată, promisiuni nerespectate, așteptări scandaloase și o mireasă care le-a cerut invitaților să contribuie cu câte 1.500 de dolari la nunta ei, scrie Elle. Identitatea persoanelor implicate nu a fost dezvăluită.

Tânăra care urma să se căsătorească a anunțat pe Facebook că a rupt logodna cu iubitul ei și că nu mai face nunta, din cauza "unor probleme recent și ireparabile".

Apoi a povestit că se cunoșteau de la 14 ani, s-au îndrăgostit și s-au logodit la 18 ani, el dăruindu-i un inel de 5.000 de dolari, iar la 20 de ani au devenit părinți. Până aici, totul minunat.

Apoi au strâns 15.000 de dolari pentru a-și împlini visul, o nuntă incredibilă. Dar pe cât de incredibilă își doreau ei să fie acest eveniment, pe atât de incredibil au aflat că este și prețul: în jur de 60.000 de dolari. "Tot ce am cerut era un mic ajutor de la prietenii noștri și de la rude pentru a face posibil acest lucru", a scris ea.

Cei doi viitori însurăței le-au cerut invitaților să contribuie cu câte 1.500 de dolari la nunta lor.
Domnișoarei de onoare i-au cerut 5.000 de dolari, iar părinții miresei aveau de dat 3.000 de dolari. "Am vrut să fim clari - dacă nu puteți contribui, nu sunteți invitați la nunta noastră exclusivistă. E o petrecere cum vezi o dată în viață", a scris tânăra care urma să se căsătorească.

Ea a povestit apoi cum au rămas "livizi ca naiba", cu numai o lună înainte de nuntă, când doar opt dintre invitați au confirmat că vor veni la nuntă. La scurt timp, au rămas și fără domnișoară de onoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod