A înfruntat 8 tornade într-o zi ca să facă poza la care visa. Dar a meritat!

Un fotomodel a înfruntat 8 tornade într-o singură zi pentru a fi sigură că reuşeşte poza perfectă, în care să se vadă furtuna şi curcubeul.
Nimic n-o poate opri pe Elisabeth Brentano când îşi pune ceva în cap. Nici măcar o tornadă. Nici măcar opt!

Din afară, pare minunat să fii model, dar lucrurile nu-s întotodeauna ceea ce par a fi: trebuie să ţii tot timpul dietă, să ai grijă să rămâi slabă, să-ţi întreţii frumuseţea, să participi la o mulţime de acţiuni şi să străluceşti mereu.

Nu-i chiar aşa de simplu, iar Elisabeth demonstrează că nu ar trebui să pună nimeni la îndoială faptul că şi în industria modei se munceşte pe brânci, ba chiar şi în condiţii grele.
Ea a înfruntat opt tornade într-o singură zi pentru ca o şedinţă foto să se încheie cu obiectivul îndeplinit şi anume surprinderea cadrului perfect în ca se să se vadă furtuna şi un curcubeu.

Modelul a pozat pe un câmp din Dodge City, o localitate din statul american Kansas şi a rămas pe poziţii în ciuda vântului puternic şi a norilor ameninţători care păreau să o strivească.

A fost o alegere riscantă, dar foarte reuşită, pentru că instantaneele sunt spectaculoase. Ce-i drept, a avut un specialist foarte bun alături, un om care cu asta se ocupă, urmăreşte şi pozează tornade.
Ea a fost fotografiată de un vânător de tornade, Mike Mezul II, care a explicat că nu dorea să rateze această oportunitate unică. "Era ocazia perfectă pentru a surprinde Frumoasa şi Bestia.
Furtunile acoperiseră o zonă în care nu existau case şi erau perfect formate"
, a declarat el.

Nu-i prima oară când Mezul "fuge" după furtuni ca s-o pozeze pe Elisabeth într-un decor răvăşitor. Cu peste 16 de experienţă în domeniul fotografiei, el a surprins mii de fulgere, numeroase tornade şi a fotografiat şi galaxia nostră, Calea Lactee, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Totuşi, când fotografiază tornade, Mezul nu-i mulţumit niciodată. "Aceste furtuni pot fi fatale, atmosfera se poate schimba cât ai clipi din ochi", a explicat el.
"Am un mare respect pentru natură şi pentru ceea ce pot face aceste tornade. Dacă nu le respecţi, te vor ucide", a adăugat fotograful.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod