A găsit un iPhone X într-un râu: Telefonul funcţiona după două săptămâni!

Un tânăr care face scufundări a descoperit pe fundul unui râu un iPhone X. După ce l-a lăsat la uscat, telefonul a pornit şi astfel a aflat cui îi aparţinea aparatul.

Dallas, un tânăr din Statele Unite care face scufundări în căutarea unor comori pierdute, găseşte de obicei în apă obiecte obişnuite, precum bijuterii şi ochelari de soare. El prezintă pe canalul Youtube denumit Man + River "recolta" pe care o obţine după fiecare scufundare. Dar ceea ce a descoperit pe fundul râului Salt River din Arizona l-a surprins: un iPhone X!

Dallas a fost şi mai uimit când, după trei zile în care l-a lăsat să se usuce, telefonul a pornit şi funcţiona fără probleme, aşa că şi-a promis că va afla al cui este şi i-l va înapoia proprietarului.

Ştiind că telefonul este rezistent la stropire, la apă şi la praf, el a pus telefonul într-o pungă cu biluţe din silicon care absorb umiditatea şi a folosit un uscător de păr pentru a scurta timpul de aşteptare. După trei zile, a băgat aparatul la încărcat şi ecranul s-a aprins.

Dallas a scos apoi cartela SIM şi a introdus-o în telefonul său, ca să afle numărul proprietarului. El i-a trimis un SMS Alyssei King, întrebând-o dacă a pierdut un telefon recent. Dallas a filmat a doua zi momentul în care Alyssa l-a sunat şi a aflat că telefonul ei era pe mâini bune.
"Merge? Asta e cea mai mare nebunie!", a exclamat ea uluită.


Alyssa, care trăieşte în Florida, a povestit că şi-a pierdut telefonul cu două săptămâni înainte, în timp ce se afla în vacanţă. "Ar trebui să facem o reclamă pentru Apple, e chiar impresionant pentru un iPhone X", i-a spus Dallas.

Tânăra s-a bucurat mai ales pentru că a putut să-şi recupereze fotografiile cu fetiţa sa nou-născută, în vârstă de numai cinci luni. "Aveam toate pozele cu ea aici şi nu făcusem backup.

Am fost devastată", a mărturisit ea.

Când Alyssa s-a oferit să plătească taxa de transport, Dallas i-a spus că nu este nevoie: "Asta e cea mai bună parte a jobului meu. Să găsesc proprietarii şi să le dau lucrurile înapoi. Mă bucur mult că am reuşit."

Dallas a spus că reacţia tinerei a fost cea mai frumoasă de când recuperează lucruri pierdute şi le înapoiază oamenilor. "A fost o plăcere să discut cu ea şi ea a fost foarte mulţumită să-şi primească înapoi telefonul cu pozele ei", a spus el.

Pasionat de scufundări, Dallas a postat înregistrarea pe YouTube, unde a avut până acum peste 500.000 de vizualizări, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod