A fost de două ori ca niciodată: Două gemene identice s-au măritat cu doi gemeni identici

Cei patru gemeni identici și-au împlinit cel mai mare vis


După prima lor întâlnire, surorile i-au invitat pe Jeremy și Josh, care locuiau atunci în Clinton, Tennessee, să le viziteze la ele, în Virginia. Ambii frați au știut imediat după această călătorie că într-o zi se vor căsători cu aceste fete. "Când știi, știi. Am știut toată viața că dacă ne vom căsători, va fi cu două gemene", a spus Jeremy.

Pe 2 februarie, Josh și Jeremy le-au cerut în căsătorie pe Brittany și Briana la Twin Lakes State Park din Virginia, acolo unde au avut prima lor întâlnire romantică.

Au ales special această dată pentru că se scrie prescurtat 2-2. În plus, locul ales, care organizează evenimente precum nunți, i-a ales pentru a juca într-o reclamă.

Brittany și Briana au purtat la filmările clipului de promovare rochii albastre, iar Jeremy și Josh s-au îmbrăcat cu pantaloni negri și cămășă albă. Ei au îngenuncheat în fața iubitelor și le-au cerut în căsătorie, așa cum au făcut-o în realitate.

"Am făcut atâtea împreună în viață. Să avem iubiți gemeni și să le acceptăm cererile în căsătorie în același timp a fost ceva foarte special", a spus Brittany.


Cele două surori au descoperit că organizarea unei nunți comune a fost "foarte amuzantă și pașnică", dată fiind asemănarea lor leită. "Aveam aceeași viziune despre cum trebuie să arate ziua nunții noastre", a explicat Briana.

Nunta perechilor de gemeni a fost filmată de postul american de televiziune TLC, care va difuza anul viitor un material de o oră despre acest eveniment.

Cele două gemene se concentrează acum spre viața lor de familie... împreună. Ele își doresc să locuiască în aceeași casă și să-și crească la un loc copiii.
"Ne gândim că vom fi două mame și doi tați. Ne vom face familiile împreună", a mai spus Brittany.

7 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod