A cerut ajutor pe internet ca să primească un post de designer. Desenele lui trădează un talent uimitor

Un tânăr foarte talentat la desen care lucrează într-un centru de suport pentru clienţi a cerut ajutorul internauţilor pentru a-şi găsi slujba la care visează.
Andrew Normandin lucrează opt ore pe zi, de la 9.00 la 17.00 într-un birou, dar nu este ceea ce şi-ar dori să facă. El îşi doreşte enorm să fie artist şi să se ocupe numai de design, pasiunea lui de când se ştie. Ultimii ani şi i-a petrecut învăţând cât mai mult despre noi stiluri, căutând şi încercând noi linii şi noi concepte. A făcut o mulţime de desene unice, născute din mintea lui.

Andrew simte că job-ul cu program fix de opt ore îi iroseşte timpul şi îi ucide imaginaţia, dar are nevoie de bani, altfel ar fi renunţat imediat la postul pe care îl are acum.
Aşa că a cerut ajutorul internauţilor: el a postat pe Bored Panda şi pe reţelele de socializare câteva dintre desenele sale, rugându-i pe cei care apreciază ceea ce face el să-i distribuie lucrările, în speranţa că va fi remarcat şi va primi oportunitatea de a lucra full time ca ilustrator. Desenele sale foarte elaborate trădează un talent care merită o şansă în design sau în orice domeniu artistic.

Visul său este să lucreze pentru o companie producătoare de plăci de skateboard, pe care să le decoreze, sau în domeniul muzicii, unde ar putea concepe ilustraţii pentru promovarea trupelor. "Vă rog, vă rog, vă rog, daţi share, în speranţa că cineva va vedea asta şi îmi va da o şansă să lucrez şi să pun piciorul undeva, ca să nu mai lucrez la suport pentru clienţi.
Vă mulţumesc tuturor!"
, a scris Andrew.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod