A ajuns model după ce și-a lăsat barbă la 60 de ani! - FOTO

Un francez a ajuns model după ce şi-a lăsat barbă la 60 de ani, din curiozitate, şi a devenit celebru pe Instagram.

Philippe Dumas este un exemplu că la 60 de ani viaţa nu se termină. Dimpotrivă, capătă un alt curs, unul cu totul neaşteptat şi în orice caz mai palpitant.

În tinereţe, acest bărbat din Franţa a studiat Dreptul şi credea că şi-a ales drumul cel bun pentru viitor, însă n-a profesat niciodată ca avocat. A lucrat în industria filmului şi în publicitate. Din motive personale, el şi-a schimbat slujba în 2015. Apoi, dintr-o pură întâmplare, viaţa lui s-a schimbat - a devenit model la 60 de ani!

"M-am hotărât să-mi las barbă, aşa, ca să mă distrez, să văd cum îmi stă.

Credeam că o să arăt oribil, dar oamenii au început să-mi spună că le place. S-a întâmplat de mai multe ori, aşa că m-am gândit că poate ar trebui să încerc să devin model. Am început să fiu mai atent la modul în care mă îmbrac şi astfel am simţit că am chemare pentru aşa ceva. Aşa am mers la mai multe agenţii şi a început cariera mea de mode. Aveam 60 de ani atunci", a mărturisit Philippe pentru site-ul boredpanda.com.

"Îmi place mult ceea ce fac acum. Ce aş putea cere mai mult? Poate doar să lucrez pentru branduri internaţionale precum Chanel sau Dior.
Cu toţii visăm. Şi mesajul ăsta poate ajuta. Cine ştie?"
, a adăugat francezul, care a devenit celebru pe Instagram.

Philippe Dumas nu poate fi decât bucuros că a ales să fie hipster la 60 de ani. El are acum 20.000 de urmăritori şi mulţi îl felicită pentru modul în care arată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod