8 fotografii vechi şi rare care arată că simţul umorului a existat dintotdeauna

Chiar dacă fotografiile din secolele trecute înfăţişau oameni în ipostaze foarte serioase, existau şi acele momente în care ei se distrau la maximum în timpul şedinţelor foto!

Prin prisma portretelor foarte serioase şi a feţelor care nu permit nici cea mai mică urmă de zâmbet, poate ai crezut că în vremurile de demult oamenii nu se distrau atât de mult ca în prezent. Ei bine, imaginile rare publicate de Brightside ne arată o altă faţă a lucrurilor. Seriozitatea îşi are rostul ei, însă în viaţa de zi cu zi aceşti oameni obişnuiau să se amuze la fel ca noi, chiar şi atunci când făceau fotografiile de familie în care apar atât de serioşi.

1 din 9

Fotografie amuzantă din epoca victoriană. Aşa ceva nu vezi în fiecare zi!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu pe 29 Iul 2016, 20:51
    umor şi mai vechi

    Iorga găsise pe vremea lui o traducere a Istoriilor lui Herodot ce ne arată că umorul exista probabil din primele momente ale dezvoltării intelectului uman. La conţinutul umoristic se adaugă farmecul limbii arhaice. Citez din memorie: "Şi au trimis Darie la Faraon oameni de au cerut după obiceiul perşilor pământ şi apă, şi fiind Faraon călare în drum spre vânătoare cu oamenii lui, se ridică în şa, trase o beşină (sic!) şi spuse că pre dânsa s-o trimită lui Darie!...

    0
    0

  • ella pe 29 Iul 2016, 00:25
    gaina

    Asta este strabunica Iuliei Albu

    2
    0

  • Horea pe 29 Iul 2016, 00:15
    Limba romana .... (!?!)

    Poate as fi scris - in limba romana - "se distrau LA MAXIMUM " ... sau , poate chiar " se distrau COPIOS ..." Parca suna mai ... romaneste , nu !?!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod