7 invenţii la care nu te-ai fi gândit, dar sunt geniale

O placă pentru păr în toaleta publică sau capacul unui iaurt care se transformă în linguriţă pot să îţi uşureze viaţa odată ce ştii de existenţa lor.
Suntem obişnuiţi să facem lucrurile în felul nostru şi uneori lucrurile noi le privim cu reticenţă, însă trebuie să recunoşti că unele invenţii sunt foarte bine gândite şi pot să fie utile.

Noile gadgeturi pentru bucătărie şi casă pot îţi facă viaţa mai uşoară. Bineînţeles că nu tot ce apare are şi un scop practic bine definit, însă ceea ce este util pentru o persoană poate să fie complet inutil pentru alta. Astfel că trebuie să alegi ceea ce te ajută cu adevărat!

Iată 7 invenţii la care nu te-ai fi gândit, dar sunt geniale şi pot să îţi facă viaţa mai uşoară:


1. Ustentila pentru chipsuri


Un dispozitiv care te ajută să ridici chipsurile fără să introduci mâna în ambalaj poate să fie foarte util pentru marii iubitori de gustări sărate.


2. Hârtie igienică 2 în 1


Este o idee foarte bună, deoarece la mijlocul ei găseşti o variantă mai mică pe care o poţi lua când pleci în călătorii. Nu ocupă mult loc şi astfel nu eşti nevoită să transporţi sulul întreg.



3. Placa pentru întins părul în toalete publice


Recunoaşte că de multe ori te-ar ajuta mult să găseşti o placă de întins părul într-o toaletă publică! Ce simplu ar fi să ai mereu părul perfect întins.


4. Gardul cu geam


Ca să aibă privelişte şi câinele tău, acum există un gard care are un geam.


5. Sticker util pentru avocado


Ca să ştii când este copt un avocado, producătorii s-au gândit să folosească stickere care îţi arată gradul de coacere al fructului.


6. Capacul de iaurt care se transformă în linguriţă


O idee genială care îţi permite să alegi iaurtul ca gustare în locul altor alimente nesănătoase. Dacă ai şi linguriţa mereu la îndemână poţi să-l savurezi oriunde.



7. Aşa ar trebui să arate etichetele tuturor alimentelor!


O etichetă cuprinzătoare în care ţi se spune clar ce conţine acea pastă de dinţi, din ce sunt obţinute acele ingrediente şi care este rolul lor. Nu ar fi rău să vedem aşa ceva şi pe toate produsele alimentare din comerţ!
16 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod