50 de tipi arătoşi şi pisicile lor drăguţe: Combinaţia irezistibilă pentru orice femeie - FOTO

Când un bărbat arată bine şi îi plac animalele, în special pisicile, calea lui spre inima unei femei este mult mai uşoară. Aceste imagini dovedesc că şi bărbaţii sau latura lor sensibilă.
Tipii care arată bine atrag atenţia femeilor - sună logic, deşi succesul într-o relaţie nu ţine de aspectul fizic. Dar tipii care iubesc animalele au şanse mari să cucerească mai uşor inima unei femei. Iar dacă animalul pe care îl iubesc e o pisică, atunci ecuaţia dragostei este ca şi rezolvată - ce femeie nu ar aprecia un bărbat arătos, puternic, dar care să fie şi puţin sensibil?

Pe Instagram sunt o mulţime de imagini cu băieţi arătoşi care pozează cu micile lor feline de care au grijă.
Nu este un trend care să debordeze de prea multă masculinitate, dar fetelor le place asta. În fond, dacă un bărbat este atât de dedicat unei pisici, înseamnă că n-ar trebui să dea greş în relaţia cu o femeie. Nu-i atât de simplu, de fapt - pisicile fac şi ele nazuri, unele sunt foarte pretenţioase, dar nu fac cumpărături scumpe şi nici nu se uită la filme romantice când joacă Barcelona cu Real Madrid. Cu toate acestea, combinaţia tip frumos - pisică răsfăţată sună atractiv pentru multe femei.

Aceste fotografii demonstrează de ce un bărbat cu o pisică în braţe are mai multe şanse să cucerească o femeie decât unul cu muşchii încordaţi.
Întreaga "panoplie" a tipilor arătoşi care pozează cu pisicile lor poate fi admirată pe Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod