50 de tatuaje minimaliste foarte reuşite. Care e cel mai frumos?

Un artist din Turcia realizează tatuaje minimaliste foarte apreciate pentru simplitatea lor şi pentru mesajul pe care îl transmit.
Nu-i nevoie să-ţi umpli corpul de cerneală ca să impresionezi cu un tatuaj, este suficient să-ţi faci unul minimalist, dar foarte reuşit. Cu toate că Ahmet Cambaz a debutat de puţin timp în lumea tatuajelor, el se dovedeşte deja un artist formidabil în acest domeniu.

După 7 ani în care a făcut desene pentru o revistă de specialitate din Istanbul, un set pentru realizarea tatuajelor, pe care soţia i l-a făcut cadou, l-a determinat pe artistul turc să-şi schimbe aria de activitate.
Viziunea sa creativă şi talentul la desen l-au ajutat să-şi găsească nişa care i se potriveşte perfect - el preferă tatuajele minimaliste, iar modelele sunt foarte apreciate pe Instagram.

Simple şi sublime, tatuajele lui Cambaz au o tentă modernă, dar evocă totodată desenele din cărţile copilăriei. "Tatuajele mele au un stil micro, geometric şi direct. Trăim într-o vreme complicată. De asta prefer să creez linii minimaliste... Totul trebuie să fie mai simplu acum", a explicat el pentru publicaţia Vice Creators.

Privind tatuajele lui Ahmet Cambaz, este imposibil să nu găseşti câteva care să te seducă, chiar dacă nu eşti un adept al acestei arte.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod