40 de imagini amuzante în care bărbații parodiază fotografiile femeilor

Femeile adoră să fie fotografiate. Iar atunci când un aparat foto sau camera unui telefon se îndreaptă către ele, adoptă instant poziții senzuale astfel încât să iasă perfect în poză.
Deja sunt clasice fotografiile cu femeile care își dau părul ud pe spate în timp ce se află în mare sau piscină, cele în care își expun cu mândrie inelul de logodnă, cele în care pozează cu mâna în șold, iar lista poate continua. Să nu mai vorbim de selfie-urile cu buzele țuguiate.

Rețelele de socializare sunt pline de astfel de poze, iar unii bărbați cu ceva mai mult simț al umorului s-au gândit să le recreeze. Iar atunci când natura nu le permite, improvizează. De exemplu, un fotograf din Germania a realizat o serie de portrete cu bărbați care își mângâie burta de bere așa cum o fac femeile însărcinate.

Rezultatele sunt extrem de amuzante, așa cum o demonstrează aceste fotografii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Petre pe 3 Aug 2016, 16:02
    Bine că se ascunde...

    ...sursa de unde au fost "procurate" imaginile. Că munca depusă de artist nu contează, nu-i aşa?

    0
    0

  • Power_Puff pe 1 Aug 2016, 00:27
    40 de poze si sunt 37...:)

    macar modificati titlul :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod