40 de fotografii spectaculoase, realizate în momentul potrivit

Poate că nu ești cel mai bun fotograf din lume, dar uneori toate planetele se aliniază perfect, astfel că tot ce trebuie să faci este să apeși butonul aparatului foto în locul potrivit și la momentul potrivit.
Din când în când, sincronizarea perfectă dă naștere unor fotografii uimitoare, fie că sunt coincidențe extrem de amuzante sau iluzii de o frumusețe aparte. Cei de la BoredPanda au colectat câteva astfel de fotografii incredibile care demonstrează că nu ai nevoie de aparate costisitoare pentru a realiza o imagine de neuitat.

De la un pompier aflat în timpul operațiunilor de salvare de după cutremurul din Mexic care pare să aibă o pereche de aripi de înger, la un profesor suplinitor care transmite neintenționate mesaje subtile, astfel de fotografii te vor face fără îndoială să privești de două ori. 

Există o expresie care se potrivește perfect cu aceste imagini surprinse în locul potrivit, la momentul potrivit. Este vorba despre norocul "chior", care te lovește fix când te aștepți mai puțin. Dar dacă vrei să fii cu adevărat un fotograf bun, nu trebuie să te bazezi numai pe el, pentru că apare destul de rar.

Descoperă câteva imagini amuzante sau impresionante, surprinse exact la momentul potrivit.

Foto: boredpanda.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod