29 de imagini subacvatice. Poţi să crezi că au fost făcute în 1938?

Imaginile subacvatice nu erau la mare modă pe la sfârşitul anilor '30, dar un fotograf american a creat un nou curent cu pozele lui senzaţionale.
Bruce Mozert a intrat în centrul atenţiei presei în 1938 cu fotografiile sale în care protagoniştii erau surprinşi în diverse ipostaze, toate... în apa oceanului. Mozart a avut mai multe idei care l-au ajutat să obţină aceste imagini - a construit o carcasă cu protecţie împotriva apei pentru camera lui foto şi a folosit lapte condensat pentru a adăuga un efect de "fum" unei fotografii. N-avea bani de cheltuit pentru aranjarea scenelor şi pentru aparatură avansată, însă el compensa aceste minusuri prin imaginaţie şi talent, relatează Bored Panda.

Imaginile au fost folosite într-o reclamă pentru Silver Springs, o staţiune din Florida unde au fost reealizate şedinţele foto şi au ajutat la dezvoltarea turismului în această zonă, renumită pentru apa limpede, dar i-au propulsat şi cariera lui Bruce Mozart.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod