27 de animale, salvate de vânătorii de Pokemoni

Nebunia declanşată de jocul Pokemon GO are şi părţile ei bune: 27 de animale abandonate au fost salvate de doi copii care căutau Pokemoni.

Se întâmplă şi lucruri bune după toată isteria stârnită de jocul celor de la Nintendo, nu doar accidente şi invazii zgomotoase ale armatelor de jucători în locuri publice şi private.

Sara Perez şi Matthew Teague, doi copii din oraşul american Houston, se distrau căutând Pokemoni prin împrejurimi când au descoperit ceva la care nu se aşteptau: 27 de pokemoni adevăraţi. Erau, de fapt, 20 de hamsteri şi 7 şoricei abandonaţi într-o cuşcă, extenuaţi de căldură şi deshidrataţi, lăsaţi acolo fără apă, relatează site-ul boredpanda.com.

pokemon

Animalele abandonate nu ar fi supravieţuit dacă cei doi copii nu le descopereau.

Vânătorii de Pokemoni au acţionat rapid şi au salvat animăluţele care păreau condamnate: le-au dus în casa Sarei, le-au dat de mâncare şi le-au pus apă, iar acestea şi-au revenit. Sara şi Matt s-au distrat având grijă de ele şi le-au şi pus nume inspirate de jocul Pokemon GO.

animale Pokemoni

Întrucât nu au primit nicio informaţie de la vreun proprietar care să le revendice, copiii au dus apoi animalele la un centru special din Houston, pentru a fi adoptate, scrie site-ul citat.

pokemon go

Pokemon GO este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descărcate aplicaţii din lume, cu milioane de instalări în mai puţin de o săptămână.

pokemoni

Aplicaţia aduce lumea jocului în lumea reală utilizând tehnologia numită realitate augmentată, scrie The Wall Street Journal.

Jocul este asemănător unei căutări de comori. După ce utilizatorii descarcă aplicaţia, aceştia folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura monştrii virtuali care apar în locurile reale din împrejurimi.

Proiectul "Pokemon GO" a fost inspirat prima dată de gluma pe care a făcut-o compania de 1 aprilie 2014 când a ascuns monştrii Pokemon în hărţile de la Google Map, a spus un membru al echipei Niantic, Masashi Kawashima, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod