25 de fotografii uimitoare cu gemeni identici. Poţi observa diferenţele dintre ei?

Gemenii identici au fascinat întotdeauna omenirea. Legătura deosebită dintre doi fraţi care arată exact la fel şi care par să comunice fără să aibă nevoie de cuvinte este cel puţin uimitoare.
Fotograful Peter Zelewski şi-a dedicat câţiva ani din viaţă fotografierii gemenilor identici din Londra, încercând să surprindă nu doar asemănarea evidentă dintre fraţi sau legătura lor puternică, ci şi diferenţele subtile şi detaliile care oferă fiecăruia propria individualitate.

Peter are o pasiune pentru portretele stradale şi alege să-şi fotografieze subiecţii afară, în lumină naturală. Acesta a surprins gemeni identici de diferite vârste, sexe, din diverse medii sociale, toţi descoperiţi pe străzile din Londra.

La începutul proiectului, fotograful declară că era fascinat de asemănarea dintre gemenii identici, pentru ca apoi să observe micile diferențe și detaliile care îi deosebeau pe frați, potrivit boredpanda.com.

Deși gemenii sunt îmbrăcați la fel în mod intenționat și chiar au aceleași posturi pentru a evidenția cât de mult seamănă, Peter reușește să le surprindă individualitatea și diferențele subtile ale expresiilor faciale și chiar ale stării de spirit.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod