25 de filme care vor fi iubite și de generațiile viitoare

Mai multe filme de mare succes au fost lansate în ultimii ani, dar numai timpul va decide dacă acestea vor avea forța de a se păstra în topuri. Iată câteva producții care au potențialul de a se transforma în filme clasice în următorii ani.
Succesul de casă nu poate garanta succesul etern al unor filme. De-a lungul anilor s-au văzut filme care s-au bucurat de un box office impresionant și de care lumea a uitat repede, la fel de bine cum și producții care nu au avut un succes fulminant au reușit să se impună la testul timpului, rămânând în preferințele criticilor și ale publicului.

Dacă ar fi să pariem pe filmele ultimilor ani care vor deveni clasice în viitorul apropiat și care vor fi la fel de apreciate și de generațiile următoare, am putea identifica câteva caracteristici comune care asigură "rezistență" în timp unor producții lansate în ultimii ani: acțiune, prezentarea ironică a unor evenimente istorice, science fiction și actori cu o interpretare memorabilă.

Bored Panda a prelucrat opțiunilor utilizatorilor rețelei de sociealizare Reddit și a realizat o listă a filmelor care vor deveni clasice în viitorul apropiat.
Selecția include numai titluri din ultimii 20 de ani și chiar dacă nu întrunesc aprecierile tuturor, multe dintre acestea au potențialul de a fi iubite și de generațiile următoare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod