24 de imagini care demonstrează că un smartphone e suficient pentru fotografii superbe

Un tânăr în vârstă de 19 ani a făcut o serie de cadre superbe cu un telefon mobil, demonstrând că nu este nevoie de o cameră foto foarte scumpă pentru a obţine imagini excelente.
Mounir Belmokhtar este un tânăr din Algeria care adoră să facă fotografii. N-are o cameră foto performantă, care să coste o avere şi care să-i facă munca mai uşoară, dar nu asta-l interesează, dimpotrivă: el vrea să arate că un smartphone cu o cameră foto decentă poate scoate poze la fel de bune cu cele obţinute cu un echipament profesional. Iar ceea ce a izbutit până acum îi dă dreptate.

Pentru el, fotografia n-a fost niciodată ceva care să ţină de lucruri, de obiecte şi se descurcă cu ceea ce are.
"Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, să creezi, atunci doar fă-o. Fără scuze şi fără să te vaiţi că n-ai una sau alta", a dezvăluit Mounir pentru Bored Panda principiul după care se ghidează.

Fotografiile sale demonstrează că un telefon, combinat cu pasiunea, talentul şi creativitatea, pot înlocui cu succes un echipament performant şi costisitor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod