20 de lucruri interesante găsite la târgurile de vechituri

Târgurile de vechituri sunt evenimente cu tradiție în numeroase țări din Europa și nu numai.
Nu doar că îi ajută pe oameni să scape de lucrurile nedorite pe care le au prin casă, dar le permit altora să găsească obiecte pe care și le doreau de mult timp. Dar în cazul celor mai norocoși, obiectele cumpărate la târgurile de vechituri le-au schimbat viața. 

Oamenii găsesc uneori cărți semnate de autori celebri, lucrări ale unor artiști renumiți sau obiecte de colecție pe care le cumpără cu numai câțiva euro sau dolari. Se dovedesc apoi adevărate comori.

De exemplu, o femeie din Statele Unite a cumpărat un tablou cu cinci dolari de la un târg de vechituri, ca să afle ulterior că lucrarea de artă, pe care ea o considera "urâtă", era o creație a pictorului Jackson Pollock și valorează 15 milioane de dolari. 

O altă poveste similară este cea care a dus recent la descoperirea unui ou Faberge estimat la 33 de milioane de dolari.

Descoperă câteva obiecte interesante pe care oamenii le-au găsit la târgurile de vechituri.
Unele dintre ele sunt valoroase, dar altele sunt doar amuzante sau adevărate coincidențe bizare.

Foto: Brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod