20 de lucruri amuzante pe care le fac numai oamenii exagerat de prudenți

de Georgiana Dorobanțu, 13 Februarie 2018

Siguranța este pe primul loc. Ar trebui să învățăm acest lucru încă din copilărie și să-l aplicăm pentru tot restul vieții.
Dar unii oameni duc totul la un alt nivel. Sunt acei oameni extrem de prudenți, care se asigură că totul merge perfect și nu există niciun risc. Dacă unii dintre ei iau decizii înțelepte și fac tot ce pot pentru a nu întâmpina probleme, alții ne fac să râdem cu lacrimi prin gesturile lor.

De exemplu, cum te poți asigura că nisipul nu curge dintr-o remorcă? Îl prinzi cu o centură, bineînțeles! Astfel nisipul rămâne la locul lui, iar tu ești mulțumit că ai luat cea mai bună decizie și că ajungi cu încărcătura intactă acolo unde trebuie.

De asemenea, dacă ai de tăiat niște metal cu un flex, dar nu ai o mască de protecție, poți improviza una dintr-o revistă.
Decupezi mici găurele pentru ochi, ca să vezi ce faci, și gata! Problema este rezolvată.

Sau cum te asiguri că nu rămâi niciodată fără hârtie igienică? Păi ai putea să acoperi toți pereții toaletei cu suporturi pentru hârtie igienică. Nu vei mai fi niciodată în impas! 

Descoperă câteva imagini extrem de amuzante cu realizările unora dintre cei mai prudenți și prevăzători oameni. Vei râde cu lacrimi!

Foto: brightside.me

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod