20 de imagini amuzante care dezvăluie secretele din spatele fotografiilor de pe rețelele de socializare

Este cunoscut faptul că oamenii prezintă pe rețelele de socializare o imagine îmbunătățită a lor.
Realizează fotografii care arată perfect și care îi pun în cea mai bună lumină, dar modurile în care le obțin sunt adesea amuzante.

Imaginile înainte și după dezvăluie cel mai bine diferența dintre realitate și ceea ce se vede pe Instagram sau Facebook. Dacă unele persoane adaugă filtre, luminează pozele sau le decupează, alții au trecut deja la un alt nivel și apelează la Photoshop sau alte programe de editare. 

În afara acestor trucuri mai există și alte tehnici care fac din fotografiile banale realizate cu telefonul unele spectaculoase care atrag numeroase aprecieri pe rețelele de socializare.
De exemplu, decorul este manipulat astfel încât să arate excelent, dar în realitate este complet diferit. Este valabil în cazul unei fotografii realizate în ceea ce pare un câmp cu flori sălbatice, dar este de fapt doar o bcățică de pământ acoperită cu buruieni. 

Inventivitatea oamenilor nu cunoaște limite, iar ceea ce fac pentru a obține o fotografie bună pentru social media te va amuza în mod sigur. Descoperă 20 de exemple.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod