19 pisici drăgălașe care își așteaptă stăpânii: „Miau dor de tine!“

Pisicile de companie tânjesc după stăpânii lor când aceștia sunt plecați de acasă. Chiar dacă nu mereu își arată afecțiunea, aceste imagini demonstrează că le pasă de oamenii care le iubesc.
Foarte sociabile și adesea dependente de stăpânii lor, pisicile care trăiesc în casele oamenilor s-au învățat atât de mult cu aceștia și cu obiceiurile lor, încât le resimt lipsa când sunt plecați. Poate că stăpânii au părăsit locuința pentru scurt timp, poate că au pornit spre serviciu și vor reveni seara sau chiar lipsesc pentru mai multe zile, dar pisicile, considerate adevăratele stăpâne în casele în care își fac veacul, resimt absența oamenilor și tânjesc după ei.


Poate că unele sunt egoiste sau foarte independente, poate că sunt obraznice, îndrăznețe și nestăpânite sau poate că sunt mai retrase, un lucru este sigur - pisicile nu pot sta singure în casă doar jucându-se și mâncând, ele au nevoie de cei care le adoră, le e dor de ei și când simt că se plictisesc sau au nevoie de stăpânii lor, se lipesc de fereastră, privind afară, doar-doar vor zări chipul căutat.

Imaginile publicate de Bright Side ne arată mai multe pisici adorabile privind pe fereastră și așteptându-și neconsolate stăpânii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod