16 motive pentru care trebuie să porţi cască - FOTO

Casca de protecţie salvează vieţi, cu toţii ştim asta. Dar când vezi cum arată o cască după un impact violent înţelegi cu adevărat că aceasta e singura care îţi apără capul de o lovitură fatală. Şi că face diferenţa între viaţă şi moarte.
Poate prin comoditate, poate din teribilism, unii obişnuiesc să nu-şi mai pună casca pe cap când urcă pe bicicletă, pe motocicletă sau când lucreză pe şantier. Proastă idee!

Imaginile prezentate de Bored Panda prezintă mai multe căşti care au suportat un impact violent. Purtătorii acestora au avut noroc, dar au avut şi suficientă înţelepciune să nu renunţe la singurul lucru care le putea proteja capul în caz de necaz, iar starea în care au ajuns căştile arată clar că au oprit moartea la câţiva milimetri.

Iată câteva dovezi clare care demonstrează de ce e bine să porţi întotodeauna cască de protecţie atunci când mergi pe două roţi sau când desfăşori o activitate periculoasă!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod