copil iarna

14 imagini superbe care dovedesc că iarna e anotimpul magic al copilăriei

Cu toţii avem amintiri minunate de pe vremea când eram copii şi ne bucuram de momentele magice ale sărbătorilor de iarnă. Imaginile următoare ne fac să ne amintim cu nostalgie de acele vremuri.

​Iwona Podlasińska şi-a fotografiat cei doi copii şi cele două nepoţele pentru a surprinde modul în care ei se bucură de magia iernii. Imaginile realizate în casă şi în exterior transmit un fior de nostalgie. Sunt cadre care ne amintesc de copilărie şi de magia Crăciunului pe care îl aşteptam cu nerăbdare, de ninsoare, de frigul care ne îmbujora obrajii, de oamenii de zăpadă pe care îi făceam, de colinde, de săniuş şi de câte şi mai câte... Totul era frumos, primeam jucării şi dulciuri, n-aveam decât o singură grijă: oare ce ne va aduce Moşul?

Fotografiile extraordinare pe care ​Iwona le-a realizat demonstrează o dată în plus că iarna este un anotimp magic pentru copii.

Folosind ca sursă de inspiraţie scene din desene animate, ilustraţii din cărţi de poveşti şi secvenţe din viaţă, ea a redat într-un mod foarte sugestiv felul în care cei mici se bucură de iarnă, creându-şi astfel viitoarele lor amintiri de neuitat din copilărie.

 

 

copil

Aşteptându-l pe Moş Crăciun

 

 

copil pisic?

Un prieten amuzant

 

 

copil iarna

Urmele misterioase din locuri de vis

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod