Regrete

10 lucruri pe care le faci acum şi pe care le vei regreta peste 10 ani

Cu toţii facem lucruri pe care le regretăm, însă unele dintre ele ne vor face să ne simţim mizerabil peste ani şi nu vom mai putea da timpul înapoi.
Brightside ne prezintă 10 alegeri pe care le facem acum şi pe care le vom regreta cu siguranţă în următorii ani. Mai avem, însă, o şansă de a le evita!

1. Purtăm o mască pentru a-i impresiona pe ceilalţi


Dacă porţi zi de zi o mască şi te concentrezi mai mult pe ce cred alţii despre tine, până la urmă o să uiţi cine eşti tu cu adevărat. Nu îţi fie teamă de critică, tu ştii cine eşti şi cunoşti cel mai bine adevărul. Nu trebuie să fii perfect pentru a-i inspira şi impresiona pe ceilalţi!

2. Îi lăsam pe alţii să decidă în locul nostru


Cea mai mare provocare în viaţă e să descoperi cine eşti, iar a doua să fii fericit cu ceea ce ai găsit. În asta stă decizia ta de a rămâne fidel propriilor visuri şi ţeluri.
Dacă există persoane care nu sunt de acord cu tine, înseamnă că eşti pe picioarele tale!

3. Alegem să stăm lângă oameni care ne influenţează negativ


Nu lăsa pe nimeni cu o astfel de atitudine să pună stăpânire pe tine, dar pentru asta trebuie ca ei să nu ajungă la tine! O companie greşită e o alegere şi nu o obligaţie, aşa că eşti liberă să te înconjori exact de oamenii pe care îi vrei lângă tine.

4. Suntem egoişti şi narcisişti


Singurele lucruri care vor rămâne în urma ta vor fi faptele de iubire şi caracterul tău bun, doar de astea îşi vor aminti cei care te-au cunoscut. Aşa că nu îţi pierde timpul făcând lucruri doar pentru tine, căci doar cu asta vei rămâne!

5. Fugim de schimbări şi de evoluţie


Viitorul tău depinde de acţiunile tale din prezent. Trebuie să laşi trecutul în urmă dacă vrei să evoluezi şi să îţi faci loc pe un drum nou.


6. Renunţăm atunci când dăm de greu


Nu există eşecuri, ci doar rezultate. Chiar dacă nu totul iese aşa cum te-ai fi aşteptat, nu trebuie să te descurajezi şi să renunţi. Află ce poţi să faci şi treci la acţiune, cu paşi mici poţi să avansezi şi să câştigi într-un final.

7. Ne pierdem timpul cu orice lucru minor


Uneori trebuie să te relaxezi şi să laşi viaţa să decurgă natural, fără să îţi pierzi timpul făcându-ţi griji. E foarte important să înveţi să le laşi suprinsă, să ai emoţii şi să nu ştii încotro te îndrepţi.

8. Ne mulţumim cu mai puţin decât merităm


Fii suficient de puternic pentru a renunţa şi destul de înţelept pentru a aştepta ceea ce meriţi. Uneori trebuie să fii doborât pentru a putea să te ridici şi să ajungi la un nivel mai înalt.
 

9. Lăsăm pe mâine ce putem face azi


Problema noastră e că întotdeauna credem că avem mai mult timp decât avem de fapt. Dar într-o zi ne vom trezi şi ne vom da seama că nu mai avem timp pentru a face ce ne-am dorit. Şi atunci vom avea o listă întreagă de scuze şi regrete!

10. Suntem leneşi


Lumea nu îţi e datoare cu nimic, tu îi datorezi ei ceva. Nu mai visa cu ochii deschişi şi treci la acţiune!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod