10 locuri unde te poți duce pentru o vacanță romantică perfectă

Fie că preferi plajele exotice sau priveliştea impunătoare a Alpilor există foarte multe locuri unde te poţi duce pentru o vacanţă romantică perfectă. Descoperă câteva idei!


Dacă vrei să petreci o vacanţă romantică perfectă ai atât de multe opţiuni pe lumea aceasta, însă bineînţeles că totul depinde de gusturile fiecăruia sau de bugetul pe care-l aveţi alocat. Destinaţiile exotice precum Bali, Maldive sau Thailanda sunt la mare căutare şi vei găsi oferte atractive propuse de diverse agenţii de turism.

Se pare că potrivit unui studiu, românii preferă tot mai mult să călătorească în destinații exotice cu plajă și plătesc, în medie, 1.400 euro/persoană pentru un sejur, majoritatea alegând să meargă împreună cu familia.
Primele cinci locuri în preferințele turiștilor români sunt ocupate de Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Bali și Cuba.

Iată câteva dintre cele mai spectaculoase locuri pe care le poţi alege pentru o vacanţă romantică perfectă. Printre acestea se regăsesc şi destinaţii montane cu privelişte magnifică pentru iubitorii de munte şi răcoare:
1 din 11

Ubud, Bali, Indonesia

Este locul perfect în care poţi să evadezi cu persoana iubită. Natura luxuriantă, aerul proaspăt şi ospitalitatea localnicilor fac din acest loc unul dintre cele mai căutate obiective turistice pentru o vacanţă romantică perfectă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod