Leonardo DiCaprio

10 filme pentru care Leonardo DiCaprio merita Oscarul

Deşi abia anul acesta a reuşit să câştige Oscarul pentru rolul din "The Revenant", Leonardo DiCaprio a avut numeroase prestaţii de excepţie în trecut pentru care merita trofeul.

Toată lumea se întreabă cum de actorul în vârstă de 41 de ani cu o carieră impresionantă în spate nu a reuşit până acum să ia Oscarul. De-a lungul evoluţiei sale profesionale a fost frecvent nominalizat la premiile Academiei Americane de Film, însă abia după 23 de ani de la prima nominalizare a reuşit să câştige marele trofeu. Rolul din "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass" i-a adus premiul mult aşteptat atât de el, cât şi de fanii lui.

În frunte cu Titanicul, unul dintre cele mai bune filme în care a jucat celebrul actor, există multe altele care ar fi trebuit să îi aducă râvnita statuetă.


Vă prezentăm 10 filme pentru care Leonardo DiCaprio merita Oscarul:

Necazurile lui Gilbert Grape

1.What’s Eating Gilbert Grape / Necazurile lui Gilbert Grape


Gilbert Grape este un tânăr care trebuie să aibă grijă de familia lui după ce rămâne fără tată şi preia din responsabilităţile acestuia. El este nevoit să se ocupe de fratele lui cu handicap, Arnie (Leonardo DiCaprio), de alte două surori, dar şi de mama lor care se luptă cu obezitatea.

La un moment dat o va cunoaşte pe Becky, o fată de care se îndrăgosteşte nebuneşte şi care îl face să privească viaţa cu alţi ochi. Povestea este emoţionantă şi exprimă cu exactitate relaţia dintre obligaţie şi propria fericire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod