Tăcerea mieilor film

10 filme pe care merită să le vezi de două ori

Gandhi

Gandhi


Cine a fost în realitate Mahatma Gandhi, omul care a readus Indiei demnitatea şi oamenilor acestei ţări speranţa? Cum a reuşit el să-şi elibereze ţara fără a crea conflicte? De ce pacea a fost pentru acest lider conceptul pe care l-a respectat cel mai mult? Ghandhi luptă pentru recunoaşterea drepturilor compatrioţilor săi şi, începând cu 1906, lansează la nivel de masă metodă de revoltă bazată pe rezistenţă paşnică, numită Satyagraha, o formă de refuz radical al oricărei colaborări cu autorităţile britanice. Filmul lui Richard Attenborough surprinde foarte realist viaţa unuia dintre cei mai importanţi lideri spirituali ai lumii şi ne oferă ocazia de a admira doi actori mari, Ben Kingsley şi Daniel Day-Lewis.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Johnny pe 9 Iun 2016, 09:45
    Bull**** you know..

    Un joc actoricesc mai prost ca in filmul asta n-am vazut. Nu stiu cum ai reusit sa te uiti odata, "daramite" si a doua oara.

    0
    2

  • NEMESIS pe 3 Iun 2016, 17:51
    CEL MAI BUN FILM

    Niciunul dintre aceste filme nu are șocul emoțional, psihologic și muzical pe care îl posedă VERTIGO al lui ALFRED HITCHCOCK (1958). Un veritabil masterclass de cinematografie.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod