Keira Knightley Mark Ruffalo

10 filme incredibile care îți vor schimba atitudinea

Last Chance Harvey

Last Chance Harvey/Ultima șansă a lui Harvey


Harvey Shine (Dustin Hoffman) e pe cale să-şi pierdă slujba de compozitor de muzică pentru reclame publicitare. Într-un weekend, el pleacă la Londra, la nunta fiicei sale, Susan, promiţându-i şefului că se va întoarce la New York luni dimineaţă pentru o şedinţă importantă.
Devastat că fiica sa l-a ales pe tatăl vitreg să o conducă la altar, Harvey Shine pleacă de la nuntă înainte de final la aeroport, dar pierde avionul şi e concediat telefonic.
Înecându-şi amarul în băutură în barul aeroportului, americanul o cunoaşte pe Kate Walker (Emma Thompson), o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Naţional de Statistică, a cărei viaţă se reduce la muncă, cicăleli interminabile din partea mamei şi întâlniri ocazionale umilitoare cu bărbaţi necunoscuţi. Harvey şi Kate relaţionează imediat, iar legătura de suflet tot mai puternică care se creează între ei îi inspiră pe amândoi şi le transformă pentru totdeauna existenţele banale, notează cinemagia.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod