Captura din Serial Bad Weddings

10 filme care te fac să râzi în hohote

Jack Nicholson si Adam Sandler in Anger Management

Anger Management / Al naibii tratament!


În comedia "Al naibii tratament!", Adam Sandler și Jack Nicholson joacă rolurile unui pacient și, respectiv, ale unui terapeut, cu toate că uneori este greu să îi deosebești. După o altercație, la bordul unui avion, în care blândul și manieratul Dave Buznik (ADAM SANDLER) își iese din fire, acesta este condamnat de către judecătoarea Daniels (LYNNE THIGPEN) să urmeze ședințe de tratament pentru stăpânirea furiei, conduse de doctorul Buddy Rydell (JACK NICHOLSON), ședințe la care participă bărbați și femei cu tulburări de comportament, scrie cinemagia.ro


 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roby pe 24 Mar 2017, 20:08
    Filme de comedie

    Doua din filmele mentionate mai sus le-am vazut dar cea mai tare comedie dupa parerea mea este Odd Couple2 cu doi actori geniali,Walter Mathau si Jack Lemmon razi cu lacrimi tot filmul,eu cred ca l-am vazut de vreo 50 de ori si nu m-am saturat,vizionare placuta!

    0
    0

  • Rasu Plansu pe 19 Oct 2016, 23:00
    Altele

    Primul film la care am ras in hohote de la inceput pana la sfarsit a fost "O lume nebuna, nebuna, nebuna". Mi-a starnit rasul de m-au durut falcile si burta si "Un socru de cosmar". Si sunt multe alte comedii foarte bune romanesti si straine pe care nu le-am gasit aici, din pacate...

    0
    0

  • jolion pe 10 Sep 2016, 17:05
    comedii

    Comedii romanesti nu aveti in play-list? " Cuibul de viespi" o fi vreo tragedie?

    1
    0

  • Mean pe 6 Aug 2016, 17:17
    Aiurea-n tramvai!

    Cine a făcut acet clasament nu s-a uitat la prea multe comedii bune. Adică, nici un film cu Jim Carrey?! Nici unul dintre filmele din seria Scary Movie?! Nici o parodie de genul Aeroplanul, Hot Shots (Formidabilul), Naked Gun?! Nici un film cu Leslie Nielsen? E cel mai slab clasament pe care l-am văzut până acum. Bine, mpcar, că a trecut Norbit pe listă. Asta mai lipsea!

    6
    1

  • petremihai pe 29 Iun 2016, 10:03
    Slab

    Slab de tot, cand o lista despre comedii are in componenta ei 3 filme cu Adam Sandler, e clar ca e lista pe care nu ai cum sa pui baza. Jumatate este buna, jumatate este execrabila.

    6
    0

  • Marcus pe 20 Iun 2016, 18:29
    comentariu

    slab, unde ii money talks sau rush hour sau analyse this si analyse that, alea chiar sunt comedii

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod