Mad Max

10 cele mai palpitante filme de acţiune ale deceniului

300

300 - Eroii de la Termopile (2007)

Drumul spre căminul lor, spre casele, părinţii, copii, soţiile lor este pe cale să fie asaltat de o mare de soldaţi. Armata persană se loveşte, însă, la intrare de 300 de spartani puternici şi duri precum stâncile ce îi înconjoară. Deşi depăşiţi numeric într-atât, încât rezistenţa pare inutilă, spartanii luptă cu încredere şi forţă, conduşi de extraordinarul rege Leonidas (Gerard Butler), care se avântă în această primă confruntare cu perşii într-un dans al morţii minunat coregrafiat prin slow-motion şi seceră inamicii unul cate unul.

Cum să nu rămâi marcat de o astfel de miză și cum să nu trăiești intens acele secvențe de luptă pe viață și pe moarte. „300” este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) și 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes și a armatei sale masive de persani. Înfruntând șanse de nebiruit, vitejia și sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva dușmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democrației.
Acțiune, miză și emoții la cote extreme!



 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • c54 pe 3 Sep 2016, 23:25
    x2

    hai sa va zic ceva... in filmul Inception.. ati scris ca Yusuf conducea dubita in realitate"... CEEA CE ESTE GRESIT!! si Yusuf era TOT in vis.. primul VIS! realitate era cand dormeau in AVION!

    0
    0

  • andy pe 31 Aug 2016, 20:55
    penibil

    Sunteți penibili cu acest top. N-aveți nicio treabă cu cinematografia.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod