Mad Max

10 cele mai palpitante filme de acţiune ale deceniului

Star Wars

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Una dintre cele mai impresionante producţii de anul trecut, Trezirea Forţei dovedeşte încă o dată că J.J. Abrams are un ochi fenomenal pentru acțiune și spectacol. Anvergura producţiei este impresionantă, de la navele gigantice uitate în deşerturile nesfârşite de pe Jakku, până la bătăliile între navele Rezistenţei şi cele ale Primului Ordin. Planete uitate, peisaje superbe, creste înzăpezite, periculoase creaturi din colţuri întunecate ale galaxiei, totul este creat în cel mai mic detaliu pentru a uimi.
În România, filmul este disponibil acum pe DVD și Blue-Ray.

„Planul unei Bătălii: Lupta în Zăpadă” – e un element bonus de pe DVD din care aflați mai multe detalii despre punctul culminant al bătăliei epice cu săbii laser, dintre Rey ș Kylo Ren. The Force Awakens a rulat 16 săptămâni în România  (dublu față de cât stă în cinematografe un film obișnuit), adică 112 zile, și a adunat 601.200 spectatori.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • c54 pe 3 Sep 2016, 23:25
    x2

    hai sa va zic ceva... in filmul Inception.. ati scris ca Yusuf conducea dubita in realitate"... CEEA CE ESTE GRESIT!! si Yusuf era TOT in vis.. primul VIS! realitate era cand dormeau in AVION!

    0
    0

  • andy pe 31 Aug 2016, 20:55
    penibil

    Sunteți penibili cu acest top. N-aveți nicio treabă cu cinematografia.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod