10 cele mai așteptate filme din 2017

10 cele mai așteptate filme din 2017

Beauty and the Beast va avea premiera în România pe 17 martie. Trailerul filmului a adunat un număr record de vizionări în primele 24 de ore de la lansare - 127,6 milioane

Ne apropiem cu pași repezi de anul 2017 și de noi provocări cinematografice -  James Cameron promite filme 3D fără ochelari, iar Ang Lee ne-a dat o mostră despre cum va arăta viitorul în industria cinematografică filmând „Billy Lynn's Long Halftime Walk” în 3D, la rezoluție 4K și cu 120 de cadre pe secundă, de cinci ori mai mult decât tradiționalul 24 de cadre pe secundă. Dincolo de provocările tehnologice care ne așteaptă anul viitor, să vedem ce filme ne fac nerăbdători să pășim mai repede în anul 2017.

Beauty and the Beast, premiera în România pe 17 martie 2017


Trailerul filmului a adunat un număr record de vizionări în primele 24 de ore de la lansare, scrie EntertainmentWeekly.com, și anume 127,6 milioane, acesta fiind principalul indiciu că fantasy-ul live action este așteptat cu nerăbdare în întreaga lume.
Pelicula nu va fi însă o replică perfectă a poveştii din 1991. Au fost introduse cântece şi personaje noi.

În plus, personajul lui Belle a primit o completare a biografiei. „În animaţie, tatăl ei este inventatorul; am transferat această abilitate lui Belle. Am observat că  nu există alte explicaţii în poveste legate de motivul pentru care ea este diferită şi, astfel, respinsă de ceilalţi, în afara faptului că îi plac cărţile. În restul timpului ce face, ne-am întrebat? Aşa că i-am îmbogăţit istoria personală şi am spus că a inventat o maşinărie de spălat, astfel ca, în loc să spele rufe, foloseşte acest timp pentru lectură.
Am făcut astfel din Belle un inventator”, a explicat protagonista, Emma Watson.



11 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod