10 ani în jurul lumii: Spectacolul vieţii în cele mai mai frumoase imagini

Un fotograf a călătorit în jurul lumii, înarmat doar cu aparatul lui. Imaginile lui surprind chipuri, emoţii, tradiţii şi locuri uimitoare.
Pascal Mannaerts e un fotograf freelancer care colindă prin lume însoţit de camera lui foto. A colaborat cu instituţii de presă importante, precum National Geographic, BBC, Geo, The Guardian, Lonely planet şi cu organizaţia Médecins Sans Frontières. O parte din portofoliul său poate fi văzut pe site-ul www.parcheminsdailleurs.com.

Timp de peste 10 ani, Pascal a călătorit în toată lumea şi a cules în fotografiile sale portrete, obiceiuri şi culori din culturi diferite. De fiecare dată când a apăsat butonul declanşator şi-a dorit să scoată în prim-plan oamenii, cu ideile lor, cu convingerile lor, cu misterele lor. Imaginile lui ne arată cât de diversă este civilizaţia umană şi cât de importantă este păstrarea tradiţiilor în era globalizării.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod