Yoga City pentru un oras mai sanatos

Yoga City este prima platformă dedicată comunicarii si promovarii studiourilor, instructorilor si practicanților de Yoga din Bucuresti și din România, în special, dar și a modelelor similare internaționale. Cu o componentă educativă, platforma intenționează să pună împreună specialiști și practicanți de Yoga.

Un proiect încă la început de drum, dar care se bucură deja de notorietate, Yoga City este rezultatul unui brainstorming dintre Laura Călin și Mia Munteanu: "Proiectul a luat a luat naștere din dorința de a conecta si de a activa comunitatea celor implicati în practica și distribuirea culturii Yoga.

De la sfaturi, recomandări, povești de viață pana la prezentări și promovare de studiouri. Scopul este de a disemina conceptele și practicile corecte, de a selecta și a promova și de a face un schimb activ între specialiștii yoghini din lume și cei din Romania.” - Laura Călin.

Laura este fondatoarea V for Verde și V for Vintage, proiecte ce încurajează un stil de viață sănătos și promovarea artiștilor locali de design contemporan prin acțiunile pe care le organizează atăt offline cât și online. Mia este Client Service Director-ul agentiei de publicitate Marks, fondatorul proiectului Advertising Week Bucharest și susținătoarea unui stil de viață alternativ.

Experiența Laurei din zona de lifestyle și PR alături de experiența Miei din advertising și comunicare, au dat naștere platformei Yoga City, platformă ce își propune să încurajeze o gestionare mai bună a resurselor de zi cu zi.

"Yoga City este despre nutriție sănătoasă, sănătate fizică și echilibru psihic, o gestionare mai bună a vieții printr-o practică mai complexă decât orice formă de gimnastică sau de terapie.”  -  Mia Munteanu.
Yoga City își propune să afle totul despre cultura Yoga din România. Este locul în care oricine poate afla despre: stiluri de Yoga, informații ajutătoare pentru începători, review-uri la clasele de Yoga din București, interviuri cu cei mai cunoscuți instructori de Yoga din România, dar și la nivel internațional, alimentație și nutriție.

Toate cu un strop de lifestyle, bineînțeles.

Ce stiluri de Yoga există? De ce să practici Yoga? Ce studio-uri de Yoga descoperim? Ce înseamnă Yoga? Cum arată un stil de viață sănătos? Ce înseamnă să cumperi inteligent? Cum poți fi zen și la birou, dar și acasă? Obiectivul proiectului este să ofere cititorului resurse bogate de learning care să îl ajute să își dezvolte practica în fiecare zi. Cum face asta? Cu ajutorul colaboratorilor: profesori, instructori, specialiști în alimentație și nutriție, sănătate și bineînțeles, cu ajutorul studiourilor de Yoga.
Toate aceste acțiuni încurajează cititorii către un proces de educație și dezvoltare personală.

Cum transformăm o viața agitată într-o viață echilibrată?

Pe cei de la Yoga City îi puteți urmări pe platforma: www.yogacity.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod