Tratamentul care “ucide” celulele adipoase din orice zona a corpului!

Te-ai gandit pana acum ca prin inghetarea celulelor adipoase poti slabi fara durere, intr-un timp relativ scurt? Acest lucru chiar este posibil cu ajutorul procedurii de criolipoliza, care ingheata tesutul adipos la -8 grade Celsius, dupa care este eliminat treptat prin intermediul sistemului limfatic.

Specialistii sustin ca in jur de 50% din tesutul adipos care a fost supus procedurii de criolipoliza CoolTech este distrus definitiv dintr-o singura sedinta, iar cele mai multe persoane incep sa vada rezultatele chiar din prima saptamana.

Cum functioneaza criolipoliza CoolTech? Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.

Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite.

Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural. Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte. Zone de tratament: abdomen; fese; genunchi; solduri; coapse; picioare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod