Tratamentul care combate celulita rapid si eficient

Multe femei se confrunta cu celulita pe picioare si fese. Pe langa folosirea unor produse speciala pentru ingrijirea pielii, o dieta echilibrata si putin sport, poti reduce mai repede aspectul de coaja de portocala prin folosirea unui tratament terapeutic.

Se estimeaza ca 80% dintre femeile cu varste peste 20 de ani au celulita, iar VelaSmooth Pro este primul dispozitiv de acest fel care te ajuta sa scapi de aspectul de coaja de portocala fara durere si fara timp de recuperare. Bazat pe tehnologia Elos, tratamentul actioneaza atat asupra tesuturilor profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime, a circumferintei, cat si asupra straturilor superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Velasmooth Pro combina radiofrecventa bipolara (RF) cu infrarosul,  rolele mecanice si vacumul. Vacuumul si rolele special concepute manipuleaza si netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigura a energiei catre tesuturi intr-un mod cat mai eficient. Rezultatul final reprezinta cresterea metabolismului energiei depozitate (are loc procesul de lipoliza), cresterea drenajului  limfatic si reducerea marimii stratului de grasime.

Zone care pot fi tratate: coapsa posterioara, fesele, coapsa exterioara si soldul, coapsa anterioara, coapsa interioara, bratul, gatul, grasimea de pe solduri, aripioare, abdomen. Tratamentul se poate realiza in Elos Skin & Laser Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod