Sweat Sweet a ajuns și în România

La începutul acestei veri, a fost lansat brandul Sweat Sweet pe piața din România. Acum, pasionații de sport se pot bucura de gelul și centura Sweet Sweat, acestea stimulează glandele sudoripare și ajută la eliminarea toxinelor, prin efort fizic. Linia de produse Sweet Sweat este disponibilă online pe www.vok.ro, iar începând cu 16 septembrie, poate fi găsită și în sălile de fitness World Class din întreagă țară.

Gelul Sweet Sweat vine în trei formule, una cu parfum, una fără parfum și cel mai nou din gamă cu ulei de cocos.
Produsele actionează termic asupra corpului și în acest fel, ajută la procesul de generare a energiei în organism. Prin activităti fizice, organismul eliberează căldura și elimină caloriile stocate, prin transpirație.

În plus, centura Sweet Sweat creează un mediu de tip „saună portabilă” în zona abdomenului, oferă suport spatelui, menține mușchii încalziți și îmbunătătește poziția corpului în timpul exerciților.

Brandul Sweet Sweat de origine americană a fost destinat inițial doar atleților, fiind un produs conceput de Jeff Pedersen, un fost campion național la baseball, în anii 70.
Rezultatele uimitoare l-au determinat pe acesta să comercializeze produsul în rândul tuturor doritorilor de performanță.

Astăzi, Sweet Sweat este exportat în peste 53 de țări din întreaga lume și este folosit de sportivii amatori și profesioniști în culturism, box, fotbal, arte martiale mixte, atletism și alte sporturi pentru a îmbunătăți în mod substanțial circulația, energia și transpirația.

Sweet Sweat a intrat în portofoliul VOK Brand Distribution la începutul verii, 2015.  Noile produse, sub formă de gel, sunt disponibile în ambalaje de 15gr, 182gr, 383gr, având prețuri recomandate care variază între 17,50 RON, 185,50 RON respectiv 220,50 ron.
Produsele pot fi achiziționate de pe site-ul www.vok.ro și din sălile de fitness,World Class, din întreaga țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod