Stejarii Country Club lansează abonamentul de vară, valabil pentru patru luni

Stejarii Country Club lansează, începând cu luna aprilie a.c, oferta pentru sezonul estival ce pune la dispoziția pasionaților de sport trei opţiuni: un abonament special conceput pentru perioada verii, valabil timp de patru luni, în perioada 15 mai – 15 septembrie 2015, pachetul pentru o săptămână și accesul de o zi. Acestea includ accesul la toate facilităţile complexului, fiind tarifate preferenţial pentru adolescenţi, copii şi cel de-al doilea membru al familiei.
Stejarii Country Club pune la dispoziția pasionaților de înot un bazin olimpic exterior, cu sistem de încălzire, astfel încât clienții se pot bucura de practicarea înotului chiar și în condiții meteo cu temperaturi scăzute. În jurul piscinei, se găsesc pavilioane private elegante, ce conferă un cadru intim și confortabil, unde se pot rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa. În imediata apropiere a piscinei, terasa Al Fresco asigură o gamă variată de specialități culinare.

Printre atracțiile preferate de clienți pe perioada verii se regăsesc și acoperișul clubului, terenurile de padel și Golf Driving Range-ul, oferta estivală incluzând tarife preferenţiale pentru această facilitate.

Acoperișul clădirii este o arie unică în București, cu gazon natural, unde se pot practica diverse activități sportive în aer liber, în mijlocul pădurii Băneasa: sesiuni de pilates, yoga, stretching, dar și clase private de fitness sau clase speciale de aerobic.

Pe lângă cele enumerate mai sus, complexul oferă și alte facilități: patru terenuri de tenis cu zgură Conipur Pro Clay - două în aer liber și alte două acoperite, două terenuri de squash, sală de fitness cu peste 100 de echipamente sportive cu cea mai modernă tehnologie, studio de cycling, piscină semi-olimpică în interior, pistă de alergare, perete de escaladare, două terenuri de padel și Golf Driving Range.
 La acestea se adaugă o gamă diversificată de activități artistice și arte marțiale pentru copii și adulți: Aikido și Kyokushin Karate, Atelierul de Voce și Muzică - o inițiativă a Loredanei Groza și a Luciei Ciobotaru, balet, street dance, dans latino, mix dance hobby și stiletto dance.

Abonamentul de vară achiziționat pe o perioadă de patru luni poate fi prelungit și transformat în abonament anual, fapt ce presupune achitarea diferenței de plată și a taxei de înrolare.
Stejarii Country Club este un proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului. Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro și pagina de Facebook a complexului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod