Sauna îmbunătăţeşte performanţa la sală

Sauna uscată are cel puțin 1.000 de ani de istorie în spate. Efectuată corect și, mai ales, în ședințe de o durată corespunzătoare, aceasta poate deveni o adevărată plăcere atât pentru trup, cât și pentru suflet, sustin specialistii Cybex Gym. Beneficiile saunei uscate sunt numeroase și vizează mai multe domenii.
Căldura are rolul de a relaxa mușchii, motiv pentru care este deosebit de recomandată după un antrenament fitness intensiv. Transpirația indusă va elimina toxinele din organism. Cu cât vei bea mai multă apă în timpul ședinței de saună, cu atât vei transpira mai mult și vei elimina mai multe toxine.

Sauna este foarte indicată ca terapie în formele ușoare de dureri musculare și de ligamente, reumatism. Efectul tonifiant este de un real ajutor în tratamentul insomniilor, stresului, depresiei.
Este si un antrenament cardio pentru inimă.  Odată cu creșterea pulsului în timpul sesiunii de saună, îți vei crește și nevoia de oxigen. Rezultatul va consta într-un antrenament al inimii în timp ce aceasta îți va pompa sângele prin organism.

De asemenea, vei arde mai multe calorii. Datorită accelerării bătăilor inimii și transpirației vei putea consuma până la 300 de calorii în numai o sesiune.

Foarte important! Sauna imbunatateste performata la sală. Studiile arată că utilizarea saunei timp de 30 de minute după antrenament, creste anduranța la următorul antrenament.

Antreneaza-te si fa sauna la Cybex Gym.
Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod