Noua revolutie impotriva kilogramelor in plus!

Vrei sa slabesti rapid si sanatos? Ai incercat tot felul de diete drastice si nu ai obtinut rezultatul dorit? A sosit momentul sa testezi si tu aparatul de ultima generatie care distruge definitiv nu doar grasimea nedorita, ci mai ales grija constanta legata de kilogramele in plus.

Eximia Body Farm - cea mai eficienta metoda de slabit a momentului!

Tehnologia laser Eximia Body Farm este un aparat revolutionar ce se pliaza perfect pe nevoile tale, garantand rezultate vizibile in cel mai scurt timp. Slabesti pana la 4 cm inca de la prima sedinta! Astfel rezultatele sunt similare unei liposuctii, insa fara pic de durere sau efecte adverse: elimina celulita, reda fermitatea pielii, trateaza vergeturile.

Cu ajutorul echipamentului de ultima generatie Eximia  Body Farm slabesti localizat, rapid si sanatos, remodelandu-ti silueta in cel mai placut mod.  Datorita tehnologiilor inovative incorporate, aparatul stimuleaza procesele naturale ale organismului uman, topind tesutul adipos nedorit de pe coapse, abdomen, gambe si chiar de pe brate.

Aparatul detine un soft avansat care permite personalizarea tratamentului in functie de necesitatile fiecarui client: stratul adipos, tipul de celulita, structura corporala etc.
Si toate acestea fara sa reprezinte vreun risc pentru sanatate.

Si vedetele au incercat revulotionara tehnologie laser Eximia Body Farm, declarandu-se foarte incantate de rezultate. Xonia, Bianca Rus sau Julia Jianu sunt doar cateva dintre vedetele care au apelat la acest aparat pentru a slabi sau pentru a-si mentine silueta.

Cum actioneaza?

Noul concept Eximia  Body Farm incorporeaza 5 tehnologii care te ajuta sa slabesti rapid, sanatos si localizat prin intermediul unei terapii complet nedureroase:

·         Laserporatia – tehnologie patentata ce combina laserul lipolitic cu multiporatia actionand tintit, localizat, la nivelul celulei grase pe care o transforma in lichid pentru a fi eliminata mai usor.

·         EndoRadioMag – tehnologie patentata ce combina masajul vacuumatic cu magnetoterapia si radiofrecventa monopolara – elimina grasimea lichefiata si celulita, lasand piela ferma si neteda

·         Microdermoabraziune – atat faciala cat si corporala ce actioneaza ca un peeling profund datorita exfolierii ce are loc la nivelul pielii cu ajutorul diamantelor

·         Radiofrecventa cuatripolara – ce poate fi folosita cu succes pentru a obtine un lifting instant atat in cadrul tratamentelor faciale cat si corporale

Garantat de cercetarile medicilor si specialistilor din intreaga lume, acest concept tehnologic revolutioneaza tratamentele de remodelare corporala si este singurul care detine atestare medicala.

Nu ne crede pe cuvant! Testeaza si convinge-te!

Pentru ca garanteaza rezultate vizibile inca de la prima sedinta, Chic Salon te invita sa incerci acest tratament revolutionar cu doar 110 RON/ sedinta.
Suna si tu acum la numarul 0728 338 055 si obtine in cel mai scurt timp silueta mult visata!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 26 Mar 2015, 10:35
    Cafeaua verde

    Pe metabolismul meu cel mai bine a intrat cafeaua verde. Trebuie sa recunosc ca am tot incercat o gramada de alternative pentru slabit, dar nici una nu a mers atat de bine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod