Eva sp6 – aparat inovator in procesul de liposculptura

Kilogramele in plus acumulate in perioada sarbatorilor sunt cele mai dificil de dat jos. Eliminarea excesul de grasime care da corpului un aspect neplacut poate insemna un exercitiu constant, chiar si de luni de zile.  Liposuctia este cea mai usoara varianta de remodelare corporala daca se doreste eliminarea depozitelor instetice de grasime acumulate la nivelul abodomenului, coapselor, bratelor, dar si din zone delicate precum genunchi, gambe sau glezne.

Liposuctia este o interventie estetica chirurgicala care trateaza zonele cu grasime in exces de la nivelul abdomenului, feselor, soldurilor, coapselor, gambelor, sanilor, spatelui, bratelor si gatului.

Procesul de eliminarea a grasimii prin aspiratie creaza forme si contururi mai suple si mai aproape de cele ideale.
Procedura poate sa dureze pana la 3 ore, in functie de complexitatea si numarul de zone asupra carora se intervine, fiind agreata atat de femei cat ai de barbati.

O clinica din Bucuresti foloseste pentru prima data in Romania o tehnica de ultima generate pentru interventiile de liposuctie si liposcupltura. Eva sp6 – este un aparat inovator in procesul de liposculptura si eliminare a grasimii prin aspiratie, conceput de Euromi, o companie belgiana cu o experienta de peste 25 de ani in producerea si distribuirea de aparatura medicala in domeniu chirurgiei estetice.

Tehnica Lipomatic®3 folosita de aparatul Eva sp6 este singura de acest gen din Romania.

Am decis achizitionarea acestuia datorita eficientei lui si avantajelor de care beneficiaza in special pacientii. Practic, se reduce timpul interventiei si recuperarii post operatorii, durerea este redusa considerabil si se pot trata cu el toate zonele corpului, mai ales cele delicate precum genunchi, gambe, glezne”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist in chirurgie plastica la Clinica Elysium din Bucuresti.

Pentru perioada de dupa sarbatori, Clinica Elysium ofera un discount de 10% pentru interventii de lipoaspiratie pana pe 14 februarie 2016.

Pretul unei interventii pentru o zona (abdomen superior, abdomen inferior, flancuri, coapse intern, coapse extern, fese, gambe) este de 1.200 EURO.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod