Cura anticelulita la Danubius Health Spa Resort

O recunosti. Apare pe coapse, fese, solduri, abdomen. Celulita ne da multe batai de cap, mai ales atunci cand vine vremea calda. Pentru tratarea acesteia este recomandata o detoxifiere de calitate combinata cu perioade de tratament anticelulitic tintit.

La Danubius Health Spa Resort in timpul unei cure se urmaresc doua obiective: informarea pacientei despre cauzele aparitiei celulitei in cazul sau si modificarile de stil de viata care se impun, iar pe de alta parte tratamentulul specific cu o durata de 1-2 saptamani.
Acesta combina procedurile medicale prescrise in cabinet cu metodele wellness.

Procedurile medicale recomandate se aleg dintre urmatoarele: drenaj limfatic, masaj subacval, masaj medical, impachetari cu namol sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu, gimnastică medicală si aquafitness, respectiv oxigenoterapie forte pentru efectul de ”ardere” a reziduurilor subcutanate si regenerare celulara. Metodele wellness includ impachetarea anticelulitica, masajele de detoxifiere, masajul cu bule de aer, masajul limfatic manual total, baile aromatice detoxifiante.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod