Cum să-ți reintri rapid în formă urmând recomandările lui Carmen Brumă pentru detoxifiere

Carmen Brumă, consilier pe probleme de nutriție, antrenor de fitness și realizatoare TV, vine în sprijinul celor care își doresc un stil de viață sănătos și o siluetă de invidiat, cu soluții pentru detoxifiere utilizând sucuri obținute prin presare la rece. Alături de Kuvings România, ultima inovație în materie de storcătoare prin presare la rece, Carmen demarează o campanie „DETOX. Acasa” prin care recomandă includerea în alimentația zilnică a unui suc detox obținut prin presare la rece.

"Sărbătorile de iarnă au luat sfârșit așa că este o perioadă perfectă pentru detoxifiere precum și pentru a scapa de cele câteva kilograme acumulate în plus.

Este momentul propice pentru a începe să respecți câteva reguli simple pentru un stil de viață sănătos. Carmen Brumă ne propune mai multe soluții ușor de pus în practică și eficiente pentru detoxifiere și pentru a da jos kilogramele nedorite. Pentru a slăbi ai nevoie de o alimentație echilibrată, de hidratare, de mișcare practicată în mod constant și de o detoxifiere pentru refacerea organismului după perioade mai solicitante. Este indicat să nu sari peste micul dejun, iar fiecare masă trebuie să conțină o salată din legume proaspete. De asemenea, pentru detox, poți înlocui, timp de o saptamana, o gustare cu un suc  din fructe, legume și frunze, pregătit acasa prin presare la rece cu ajutorul storcatorului Kuvings.
Aceste sucuri îți vor stimula metabolismul și digestia și vor favoriza eliminarea toxinelor din organism
", declară Carmen Brumă.

O cură de detoxifiere a organismului este necesară măcar o dată pe anotimp, mai ales după sărbători. Includerea în alimentația zilnică a sucurilor de fructe, legume sau frunze, obținute prin presare la rece, îți vor stimula metabolismul și digestia, îți vor reda energia necesară prin mixul de vitamine și nutrienti, vor favoriza eliminarea toxinelor din organism și vor reduce pofta de mâncare.

De ce presare la rece? Cu ajutorul storcatorul prin presare la rece Kuvings, sucul este extras lent, cu o viteză de 60 rpm, reducându-se la minim reacțiile oxidative.

Se mențin intacte enzimele și vitaminele rezultând mai mult suc de calitate superioară, cu un nivel nutritiv și terapeutic mult mai ridicat.
De exemplu, sucurile verzi detox, bogate în clorofilă, curăţă colonul de toxinele acumulate mai ales în timpul iernii când alimentația este mai săracă în nutrienţi. Aceste sucuri au puține calorii, stimulează digestia, ajută în procesul de eliminare a toxinelor și scad pofta de mâncare.

Carmen Brumă ne recomandă o serie de rețete de sucuri Detox, ușor de pregătit acasă și cu un mix echilibrat de legume, fructe și frunze.

Mai multe detalii despre campania Detox. Acasa, sfaturile și  rețetele oferite de Carmen Brumă găsiți pe site-ul oficial Kuvings Romania și pe pagina de Facebook Kuvings România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod