Aparatul inovator Cellu M6 by LPG elimina celulita

Vara si-a intrat in drepturi,prin urmare declaram deschis sezonul pantalonilor scurti, al rochitelor de plaja si al zilelor petrecute la piscina sau pe plaja. Daca nu esti complet multumita de aspectul corpului tau,clinica Bioestetika vine in ajutorul tau cu  aparatul inovator Cellu M6 by LPG. Fara efort si cu rezultate imediate elimini total celulita si slabesti in zonele dificile activand totodata detoxifierea organismului prin declansarea drenajului limfatic.  Daca nu vrei sa testeti toate aparatele de pe piata si vrei sa te asiguri de rezultate maxime e bine sa apelezi la un brand deja consacrat,LPG Cellu M6 este liderul mondial,studiile aratand ca este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase,folosind tehnologie inalta,brevetata exclusiv de LPG.

Cum si la ce ne ajuta LPG Cellu M6 in concret?


Pentru corp, aparatul dispune de 3 tipuri de rollere motorizate independent, permitand sistemului sa actioneze asupra tesutului in ambele sensuri:  Roll in - pentru SLABIRE (celulita fibroasa si grasimea profunda): Declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite (celulele de grasime), determinand ruperea si eliminare acidurilor grase; Roll out - pentru FERMITATE (tonus si microcirculatie).
Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina pentru o piele tonificata, ferma; Roll up - pentru REMODELARE (celulita clasica, conturare, piele lasata). Dezorganizeaza grasimea depusa neuniform, intinde pielea, eliminand aspectul de gropite.

Actiunile aparatului sunt: intinderea tesuturilor, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa, rezultatele fiind schimbari vizibile in: conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii, reducerea celulitei. Foarte important de stiut este: procedeul este indicat mai ales dupa liposuctie, dar si inainte; este nedureros; sedinta este de numai 35 minute; modulele fiind adaptate morfologic, se pot trata acum si zone greu accesibile in trecut, cum ar fi tesutul fara fermitate si pielea lasata a bratelor; asigura practic un lifting al tesuturilor care imbunatateste efectiv aspectul celulitei.
Stati in fata oglinzii si trageti putin pielea in sus, cu ajutorul degetelor. Observati ca celulita este mai putin vizibila. Acesta este aspectul pe care pielea ta il poate avea cu ajutorul LPG Cellu M6; cu o sedinta la 2 saptamani poti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentului practic permanent; tratamentul se personalizeaza in functie de problemele fiecaruia. La prima sedinta se face o schema de tratament impreuna cu specialistul.

Pentru fata, prin procedura denumita LIFTMASSAGE-secretul pentru o piele intinerita si ferma.   Cu timpul, pielea se subtiaza. Cand pielea pierde din densitate, toate semnele imbatrinirii devin vizibile, apar ridurile, porii se dilata iar conturul fetei este lasat. Liftmassage este o tehnica exclusiva, patentata, 100% naturala, care reface densitatea pielii faciale, prin stimularea fibroblastelor, care sunt celule ale tesutului conjunctiv, responsabile cu producerea colagenului si elastinei.

Pe plan mondial, numeroase studii clinice au dovedit ca Liftmassage-ul LPG, care in ciuda intensitatii, este un procedeu foarte placut, reactiveaza producerea de colagen si elastina si chiar dupa prima sedinta veti simti si observa o diferenta majora: pielea devine mai tanara, mai elastica; se ridica obrajii cazuti, obtinand un lifting facial non-chirurgical; se sterg liniile de expresie si ridurile de pe frunte, dintre sprancene, din jurul ochilor si al buzelor; se elimina grasimea din zonele cu probleme (gusa, obraji); decongestioneaza tesutul din jurul ochilor, eliminand pungile de sub ochi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod